Laadukkaat kuljetus- ja nostopalvelut ammattitaidolla pääkaupunkiseudulta koko Suomeen

Ota yhteyttä
autorekkakuvake

Kuljetusliike Ilpo Lehtinen Oy tarjoaa kattavat kuljetus- ja nostopalvelut sekä infrarakentamisen työt. Nykyaikainen ja tehokas kalustomme sekä ammattitaitoinen henkilöstömme takaa, että työt hoituvat mutkattomasti ja sovituista aikatauluista kiinni pitäen. Laadukas ja asiakaslähtöinen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä, ja tämä onkin poikinut rutkasti tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen. Lue lisää kattavasta palveluvalikoimastamme ja soita paikalle raudankova ammattilainen!

Nostopalvelut

Tarjoamme monipuoliset ja tehokkaat nostopalvelut pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomen. Asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa rakennusliikkeet ja erilaiset teollisuuden toimijat. Pystymme reagoimaan nopeasti ja ketterästi tarpeisiisi, ja tuomme nostokaluston juuri sinne, missä sitä tarvitset.

Ajanmukaisessa kalustossamme riittää tehoa ja ulottuvuutta monenlaisiin nostotöihin, jotka ammattitaitoisen henkilöstömme toimesta hoituvat nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelupaketin lastauksesta purkuun, joten saat samalla kertaa kaikki nosto- ja kuljetuspalvelut.

Kysy lisää

Erikoiskuljetukset

Erikoiskuljetus vaatii vankkaa ammattitaitoa ja osaavaa otetta, sillä se ylittää normaaliliikenteelle määritellyt mitta- ja/tai massarajat. Kuljetusliike Ilpo Lehtinen Oy:ltä hoituvat erikoiskuljetukset moniin tarpeisiin aina pienemmistä konekuljetuksista suurempiin ja haastavampiin kuljetuksiin. Huolellisella suunnittelulla ja logistiikalla pystymme varmistamaan turvallisen kuljetuksen. 

Koulutamme henkilöstöämme, ja huollamme ja päivitämme kalustoamme jatkuvasti tieturvallisuuden takaamiseksi. Kuljetamme muun muassa lämpö-, meri- ja varastokontteja sekä työkoneita, mökkejä, teollisuuden tuotteita ja veneitä. Kun tarvitset luotettavasti toteutettua erikoiskuljetusta, käänny meidän puoleemme!

Ota yhteyttä

Infrarakentaminen

Me Kuljetusliike Ilpo Lehtinen Oy:llä taidamme myös teknisten perusrakenteiden rakentamisen. Infrarakentamispalveluihimme sisältyvät maantietunneleiden rakennustyöt sekä työmaapalvelut. Näihin kuuluvat työmaa-alueiden pystytykset, elementtiasennukset, parakkikylien rakentamiset sekä työmaa-aitojen ja törmäyselementtien pystytykset. Ydinosaamistamme on elementtien asentaminen ahtaisiin ja hankaliin paikkoihin. 

Kokenut ja koulutettu henkilöstömme ja nykyaikainen kalustomme takaa laadukkaan työnjäljen. Toteutamme työmaapalvelut halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Kuljetusliike Ilpo Lehtinen Oy toteuttaa nostopalvelut ja erikoiskuljetukset sekä infrarakentamisen palvelut pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomen. Pyydä tarjous!

Katso yhteystietomme